Vandaag heb ik de bodem onder de kofferbak en de tank opgeknapt. De bodem heb ik eerst goed schoongemaakt en gecontroleerd op beschadigingen

Voor het aanbrengen van de definitieve chassiscoating heb ik eerst een hechtprimer aangebracht. De uitstulping van het reservewiel heb ik zwart gemaakt. De beugel van de achterdemper maak ik ook nog zwart

 

De tank en de stabilisatorstang konden ook een opknapbeurt gebruiken. De tank heb ik eerst goed ontvet en vervolgens licht geschuurd met korrel 200.

Vervolgens heb ik de tank afgelakt met VHT zijdeglans zwart. Deze lak is brandstofbestendig. De stabilisatorstang heb ik ook zijdeglas gespoten.

De bevestigingplaatjes, ringen en bouten van tank en stang heb ik gestraald en gecoat met zinkspray. Nieuwe rubbers om de stabilisatorstang gezet en deze als eerste op z'n plaats gebracht. Toen de tank aan de nieuwgelakte bodem gehangen. Dat steekt mooi af!

Als laatste heb ik de beschermplaat tussen tank en achterdemper gemonteerd. Deze had ik al eens onder handen genomen en kon nu zo aan de bodem worden geschroefd.

Volgende week eerst voor m'n werk naar Den Haag. Het volgend weekend maar weer even bezig...